Abant'Ta Ne Yenmeli


Abant'ın sakin ve husurlu bir yer olduğunu sizlere söylemiştik.Abant turizm bölgesi olduğu ve bölgenin enfes bir havası olduğu için yatırımncılar bu alanları boş bırakmayıp her yeri değerlendirmişiler.

Bazı bölgelerde hoteller , bazı bölgelerde eğlence merkezleri ve restoranlr kurmuşlar.Bölgedeki restoranlat Abant açısından çok önemlidir ve buradaki restoranlar ünlü restoranlardır.Ankara , İstanbul gibi çevre illerden sadece bu bölgeye yemek yemek için gelenler bile bulunmaktadır.

Buranın büyüsü Abant'ın eşsiz havasından kaynaklanmaktadır.Bölgedeki temiz havada bölgedeki ünlü restoranlardan tadına doyamayacağınız yemekler yemekten geçer.

Abant'ta klasik bir restoranı yada hoteli tercih edip yemek yiyebilirsiniz fakat bu yemek çok sıradan olur.

Abant'a geldi iseniz bölgedeki mangal ve et restonranlardan bir şeyler yemenizi tavsiye ederim.Böglenin eşsiz havası ve mangalın enfes tadı birleşince gerçekten bu kadar yolu geldiğinize değdiğini göreceksiniz.

Ayrıca bölgede çeşit çeşit yiyecekler üreten bir çok restoran bulunmaktadır.Bu restoranlardan kendinize ve damak tadınıza en uygun olanı seçip güzel bir yemek yiyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder