Abant Ulaşım


Abant'ın turistik bir göl olduğundan bahsetmiştil.Şimdi işe bu bölgenin ulaşım koşulları hakkında bilgi vereceğiz.Abant turistik bir bölge olduğu için bölgeye çeşitli ulaşım koşulları mevcuttur.

Abant'I genel olarak yerli turistlerin tercih ettiğini sizlere belirtmiştik.Bu yüzden bölgeye ulaşımda kullanılan en yaygın yol karayoludur.Bölgeye ulaşım imkanları arasında demiryoluda bulunmaktadır.

Abant'a kısa bir yoldan gitmek istiyorsanız.Anadolu Otoyolu üzerindne gitmelisiniz bu yol ücretli olsada güvenli ve hızlı bir şekilde sizleri Abant'a ulaştırmaktadır.

Bölge'ye çevrediki illerden ve Bolu'nun tüm ilçelerinden otobüs kalkmaktadır.Bu otobüslerlede bölgeye gitmeyi tercih edebilirsiniz.

İstanbul'dan gitmek istiyorsanız.Kaynaşlı otoyolundaki ayrımdan Bolu dağına doğru tırmanmalısınız bu yol sizi 22 km sonra Abant yoluna ulaştırır.Bu yol yeşilli alanlarla dolu olduğu için bu yolu kullanmanızıda tercih ederim.

Bölgeye trenle ulaşmak istiyorsanız bu yol Adapazarı'na kadar ulaşamaktadır.Daha sonra yine otoyolları kullanmak zorunda kalırsınız.

Abant'a ulaşımlar bu şekildedir.Bu ulaşım ağı sayesinde bir çok turist tarafından tercih edilir.Bir turistik bölgenin en büyük gelişmişlik düzeyi olan ulaşım ağları bu bölgede en iyi şekildedir.

0 yorum:

Yorum Gönder