Abant Rehberi


* Ulaşım
-Kendi aracınızla ;İstanbul'dan bölgeye gelecek olan ziyaretçiler için İstanbul Abant arası 280 km uzaklıkta bulunuyor. Anadolu otobanı üzerinden Bolu dağı çıkışında Abant yoluna girdiğinizde tabelaların eşliğinde gideceğiniz rotayı bulacaksınız.

-Ankara'dan gelecek olanlar içinse Ankara Abant arası 205 km mesafedir. İzleyeceğiniz rota İstanbul otobanını izleyip Bolu dağı geçişine kadar gelip burdan da tabelaları izlemek.
-Otobüsle gelecek olanlar Bolu iline kadar otobüs ile gelip Bolu merkez ve kentin birçok merkezinden Abant’ a minibus ve dolmuş seferleri varken taksiyle de gidebilirsiniz.

* Ne yenir
Çevrede yemek yiyebileceğiniz bir çok işletme var. Yol üzerinde kendin pişir kendin ye lokantaları var. Yöresel yemeklerden yemeniz tansiye edilir:
Abant Kebabı, Yöreye has Alabalık buraya özgü yemekler.

* Abant Aktiviteler
Alabalık yiyebilir, mangal keyfi yapabilir, güzel doğasında yürüyüş yapabilir, Göl çevresini faytonla gezebilir, At üzerinde doğa yürüyüşü yapma imkanınız var. İşinize yarayabilecek telefon numaraları Abant Jandarma +90 347 224 50 48

2 yorum:

Adsız | 12 Temmuz 2011 19:52

Merhaba İstanbuldaki orada günlük kiralık daire tarzı yerler varmı acaba. yada beylikdüzünde günlük kiralık daireler gibi. Bu tür yerlerde konaklamak çok rahat oluyor.

Adsız | 3 Temmuz 2012 03:35

İSO Belge hizmeti adına bilgi için teşekkür ederiz.

Yorum Gönder